Top- en Breedte Handbalvereniging T+A / VOC Amsterdam
3 januari 2010 - Nieuwjaarsreceptie T+A/VOC Amsterdam

Op zondag 3 januari aanstaande zal vanaf 16:30 tot 18:30 de nieuwjaarsreceptie worden gehouden op het buitenverblijf van onze vereniging.
Alle leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren zijn van harte welkom om met elkaar een toost uit te brengen op een sportief en gezond 2010.
Tot dan !
Het bestuur van
T+A/VOC Amsterdam wenst iedereen prettige feestdagen en een goed uiteinde van 2009 toe.

Oliebollentoernooi 2009

29 december jl. werd het oliebollentoernooi gehouden, zie foto's >>

T+A/VOC Amsterdam op Sportgala Amsterdam 2009
Maandag 14 december jl. was T+A/VOC Amsterdam aanwezig op het Sportgala van Amsterdam, de damesselectie was genomineerd voor beste sportploeg en Rolf Schulte was genomineerd voor beste coach. Helaas zijn beide niet uitgeroepen voor de genomineerde titel.
Zie foto's >>
Exclusieve kleding T+A/VOC Amsterdam weer te bestellen

Na een stilte periode wat betreft bestellen van kleding van T+A/VOC Amsterdam kan gemeld worden dar dit weer op gang gekomen is.
Trainingspakken, broekjes en sokken kunnen vanaf nu weer uitgeleverd worden.
Leden kunnen eerdere gedane bestellingen als ook nieuwe bestellingen weer tegemoet zien.
Heb je nog niet besteld dan kan dit via Diny Koppe, h.koppe@tiscali.nl

T+A/VOC Amsterdam 2 in regiofinale beker tegen DSS

De winnaar van dit duel zal zich plaatsen voor de achtste finale van de Nationale beker waarin ook het 1e team van landskampioen T+A/VOC Amsterdam zal instromen.

T+A/VOC Amsterdam in 1/8 finale tegen ZRK Kikinda (SRB)
Dinsdag 10 november heeft in Wenen de loting plaats gevonden voor de achtste finale van de EHF Cup. Landskampioen T+A/VOC Amsterdam zal het gaan opnemen tegen ZRK Kikinda uit Servië. T+A/VOC Amsterdam begint met een thuiswedstrijd in het weekeinde 6/7 februari 2010, in het weekeinde van 13/14 februari zal de return plaats vinden in Servië.

T+A/VOC Amsterdam is voor de tweede keer in haar bestaan doorgedrongen tot een achtste finale in een Europa Cup toernooi. Twee seizoenen terug wist T+A/VOC Amsterdam ook tot de laatste 16 door te dringen echter toen in de EHF Challenge Cup, en nu dus in het hoger aangeslagen Europese toernooi : De EHF CUP
Coach Rolf Schulte weet dat de Serviërs zich dit seizoen goed hebben versterkt en momenteel gedeeld eerste staan in de Super Liga van het voormalig Joegoslavië. Toch ziet de Amsterdamse coach kansen om via deze tegenstander, die ploegen uit Spanje en Roemenië in de EHF-Cup wist uit te schakelen, de kwartfinale van de EHF-Cup te bereiken. Foto's >>
Resultaten EHF CUp >>


Foto door Henk Seppen, www.henkseppen.denieuwsfoto.nl
Alle competitiewedstrijden van T+A/VOC Amsterdam
Bekijk met één druk op de knop alle actueel te spelen competitie wedstrijden van T+A/VOC Amsterdam op volgorde van speeldata. (laatste wijzigingen van het NHV zijn hierin altijd verwerkt)
 

 

Cura Medical Corners

De Medical Corners van Cura Fysiotherapie waarmee T+A/ VOC Amsterdam een samenwerkingsverband heeft vind je hier >>  
Trainingshirt  T+A/VOC Amsterdam
Wil jij ook het rode T+A/VOC Amsterdam trainings-T-shirt bestellen?
Dat kan de kosten zijn EUR 10,00.
Verkrijgbaar in de maten : 128 / 140 / 152 / 164 / S / M / L / XL / XXL
Te bestellen via Diny Koppe

Download hier het bestelformulier >>
Vandaag taart ?
   
Oproep aan alle ouders

Geachte Ouders,

Er is een tekort aan scheidsrechters. Daardoor moeten de zelfde mensen te vaak meerdere wedstrijden op één dag fluiten. Het bestuur doet een dringend beroep op u, geef u op om te gaan fluiten. De cursus die nodig is zal gegeven worden bij T+A/VOC Amsterdam in de buitenkantine, door niemand minder dan Rob Schneider, zelf toparbiter in de handbalwereld, en zal twee avonden in beslag nemen.

U zult de eerste wedstrijden begeleid en bijgestaan worden in het eigen maken van een wedstrijd leiden.
Hoe meer mensen een wedstrijd willen fluiten, hoe minder vaak u in het seizoen fluit.

Kom bij het scheidsrechterskorps van T+A/VOC Amsterdam, en laat zien dat u het ook een belangrijke en serieuze zaak vindt. Schiet één van de bestuursleden aan en geef u op !

Het bestuur van T+A/VOC Amsterdam
 

T+A/VOC Amsterdam en Mexicaanse griep

Overal hoor je momenteel over de Mexicaanse griep. Uiteraard zijn er maatregelen te treffen om de kans daarop te verkleinen. Waar kunnen sporters, die veelal met menigeen in contact komen, doen ?
In de bijlage lees je wat jij als sporter kunt doen om de kans erop te verkleinen.
Lees verder >>

Over-Y Handbalcollege
Vanaf januari 2009 heeft het Over-Y Handbalcollege haar deuren geopend.
Deze handbalschool is een initiatief tussen landskampioen handbal  T+A/VOC Amsterdam en de regionale overheid van Amsterdam ter stimulatie en professionalstatie van het handbal op zowel prestatief als recreatief niveau in Amsterdam en omstreken.

Meer informatie over het handbalcollege en de aanmelding daarvoor vindt je hier >>

Vriendenclub van VOC Amsterdam
Wilt u VOC Amsterdam een extra steuntje in de rug geven om zo een gezonde vereniging te blijven in Amsterdam Noord? Wordt dan nu lid van de VOC vriendenclub. Met uw bijdrage doen wij vele goede zaken op handbal gebied waarvan alle leden van mee genieten.

Vandaag de dag kunnen verenigingen niet bestaan zonder uw hulp en wij hopen op uw steun om als een goede, financieel gezonde vereniging door te kunnen gaan. Vindt u het bedrag te veel, dan is het ook mogelijk om samen iets te doen, ook hier zijn we heel blij mee.
 
Je kunt lid van de VOC vrienden club worden als individueel lid of als gezin of bedrijf. Als dank voor je steun aan onze vereniging VOC krijg je een eervolle vermelding op onze website, korting op de toegang van de thuiswedstrijden van de Dames 1 voor één persoon. Kosten normaal €5,- per wedstrijd, als lid van de VOC vrienden club betaald je slechts € 2,- *) op vertoon van uw VOC vrienden club pas.
Stort een bedrag van € 50,- op girorekening 1809395, t.n.v. VOC Amsterdam, of vul de machtiging in via het
formulier >>

Verder nalezen en overzicht van de vrienden >>

Jeugdopleiding Handbal van T+A/VOC Amsterdam

Handbalvereniging T+A/VOC Amsterdam heeft een jeugdopleiding die erop gericht is de aansluiting naar tophandbal te waarborgen.
Een samenvatting van wat deze jeugdopleiding van T+A/VOC Amsterdam inhoudt vind je via "Informatie" in de navigatiebalk of hier in PDF formaat.

Prestatie gericht of recreatief handballen ?

T+A/VOC Amsterdam is een handbalvereniging die Top- en Breedtehandbal hoog in het vaandel heeft staan en op de allerhoogste niveaus van Nederland speelt.
Het 1e damesteam speelt in de top van de eredivisie, in de jeugd spelen de A1 en B1 en C1 jeugdteams op het allerhoogste niveau.
Zoek jij uitdaging, wil jij de leukste sport van de wereld uitoefenen en wil jij bij een club met ambitie handballen, wordt dan lid van handbalvereniging T+A/VOC Amsterdam.
Lid worden ..... vul dan het aanmeldingsformulier in en speel handbal bij de succesvolste club van Amsterdam Noord en omstreken.

T+A/VOC Amsterdam sluit 2009 af met koppositie eredivisie

T+A/VOC Amsterdam heeft de inhaalwedstrijd tegen en in Venus/Nieuwegein jl. dinsdag gewonnen met 21-36. Hierdoor sluit tweevoudig landskampioen T+A/VOC Amsterdam het jaar af met de koppositie in de eredivisie.

Dinsdag 5 januari T+A/VOC Amsterdam - Hellas

Weekendverslagen T+A/VOC Amsterdam

T+A/VOC Amsterdam 3 heeft het eerste puntverlies geleden van dit seizoen, uit tegen Marsna speelde de koploper in de hoofdklasse B gelijk met 24-24. Lees verslag >>
T+A/VOC Amsterdam
2 heeft de uitwedstrijd tegen VZV in winst omgezet, 22-34, waarmee zij stevig aan kop blijven in de hoofdklasse A. Lees verslag >>

T+A/VOC Amsterdam in de media

20 december 2009 - Het Parool : "Handbalsters VOC eindelijk weer koploper"
Lees verder >>

12 december 2009 - De Stentor : "Dalfsen en VOC vechten in topduel vooral om prestige en vertrouwen"
Lees verder >>

20 oktober 2009 - VOC Amsterdam : "Only Friends in voorprogramma Europa Cup"
Lees verder >>

5 augustus 2009 - Handbalstartpunt : "Doelstelling Landstitel en aansluiting Europese Subtop"
Lees verder >>

30 mei 2009  - Studio Sport : "T+A/VOC Amsterdam wordt landskampioen"
Verder >>


 

 T+A/VOC Amsterdam wordt o.m. gesponsord door

Overzicht alle sponsoren >>
 
Ook sponsor worden ? Lees verder >>
Jeugd T+A/VOC Amsterdam bij clinic HA

Op woensdag 18 november is een grote groep van onze mini's, D en C junioren naar het Topsport Centrum in Almere geweest om daar samen met de meiden van de Handbal Academie Sinterklaasfeest te vieren. Ook hebben zij van deze meiden een handbalclinic gekregen. Na de clinic hebben zij spandoeken gemaakt voor de wedstrijd van die avond van de Handbal Academie tegen Venus/Nieuwegein. Deze wedstrijd hebben zijn ook nog gekeken. Foto's >>

 Hoofdsponsor T+A en VOC Amsterdam

logo

T+A is een snelgroeiend bedrijf op de woning- en bedrijvenbouwmarkt. Ondanks dat zij pas 5 jaar bestaan en nog maar bij een select groepje gemeenten, corporaties en zorginstellingen bekend zijn, hebben zij toch al individueel veel ervaring en naamsbekendheid opgebouwd.

Naast risicodragende projectontwikkeling is T+A ook actief als adviseur bij de ontwikkeling van (binnenstedelijke) woningbouwprojecten en gebiedsontwikkelingen.

Tevens geldt voor T+A dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Maatschappelijke betrokkenheid samen met haar sociale partners voorop dient te staan hetgeen nog eens wordt bevestigd met de verlenging van het hoofdsponsorschap van VOC Amsterdam.

Productbladen T+A Lees verder >>

Aantal bezoeken tot nu toe  

 

 

© T+A / VOC Amsterdam, webpagina laatst bijgewerkt woensdag 30 december 2009

Contact