Sponsoring Handbalvereniging T+A/VOC Amsterdam

Geachte Sportliefhebber,

Snel, effectief en verrassend.
Bovenstaande woorden slaan op Handbal, de meest dynamische teamsport ter wereld en in het bijzonder op T+A/VOC Amsterdam.
Deze vereniging, die ontstaan is door het samengaan in juni 2006 van de twee prominentste handbalclubs van Amsterdam-Noord: de Volewijckers en OrienTo, speelt tophandbal sinds 1943 en is, mede dankzij een veel geroemde en nog steeds actuele jeugdopleiding, een begrip binnen handballend Nederland en Europa. Veel VOC-speelsters zijn dankzij die opleiding en uitstekende talentbegeleiding uitgegroeid tot International en benaderd door clubs uit Duitsland en Denemarken, zoals Natasja Burgers, Pearl van de Wissel, Joyce Hilster en Wendy Smits.
Het bestuur van VOC, dat in juni 2006 werd benoemd, heeft een ambitieus meerjaren plan opgesteld met betrekking tot de jeugdopleiding en de selectie-teams: in alle leeftijdsklassen spelen op het hoogste niveau en een landskampioenschap binnen 3 tot 5 jaar.
Het bestuur en de technische commissie zijn ervan overtuigd dat deze ambities alle kans van slagen zullen hebben, mede gelet op de aanstelling van de tophandbal-trainer Rolf Schutte en de recente instroom van jeugdig talent en speelsters met routine. Daardoor zal T+A/VOC Amsterdam een (sportief) visitekaartje zijn voor Amsterdam-Noord waar u ook zakelijk van kunt profiteren.
Het bestuur is zich ervan bewust dat al deze doelstellingen een prijskaartje hebben en daarom nodigen wij u uit om als sponsor deel te nemen aan het verwezenlijken van de successen van T+A/VOC Amsterdam. Deze successen zullen niet onopgemerkt blijven en middels de regionale pers (dag- en weekbladen en TV) en de nationale pers (dag- en sportbladen, NOS Studio Sport) gemeld worden.
De mogelijkheden om als sponsor deel uit te maken tot de totstandkoming van een succesvol T+A/VOC Amsterdam hebben wij op een rij gezet:
 

Pakket 1: Shirtsponsor eredivisie (2 jaar)

De shirtsponsor eredivisie stelt een geldbedrag ter beschikking vanaf €2.500,- op jaarbasis (afhankelijk van grootte) voor een periode van minimaal 2 jaar. Het geld zal gebruikt worden voor de ondersteuning van tophandbal. Het shirtsponsor eredivisie pakket omvat de volgende tegenprestaties:

Ø  Sponsornaam op spelerstenue in de eredivisie (opdrukkosten in overleg)

Ø  Naamsbekendheid via nationale en internationale dekking (Europacup)

Ø  Plaatsing van reclamebord bij wedstrijden van: Dames 1 (eredivisie)

Ø  Recht op VIP ruimte van VOC-businessclub bij top- en Europa-Cup wedstrijden.

Ø  Recht op gratis consumpties.

Ø  6 toegangskaarten per thuiswedstrijd in de eredivisie.

Ø  Prominente naamsvermelding incl. link op website VOC

Ø  Naamsvermelding in het programmaboekje tijdens thuiswedstrijden van Dames 1

Pakket 2: Businessclub met reclamebord

De jaarlijkse kosten van “Businessclub & reclamebord” bedraagt €1.500,- op jaarbasis voor een periode van 1 jaar. Het geld is vrij besteedbaar voor het bestuur, mits het verantwoord kan worden. Het “Businessclub & reclamebord” pakket omvat de volgende tegenprestaties:

Ø  Plaatsing van reclamebord bij wedstrijden van Dames 1 (eredivisie)

Ø  Recht op VIP ruimte van VOC-businessclub bij top- en Europa-Cup wedstrijden.

Ø  Recht op 2 gratis consumpties.

Ø  4 toegangskaarten per thuiswedstrijd in de eredivisie.

Ø  Naamsvermelding inclusief link op de website van VOC.

Ø  Naamsvermelding in het programmaboekje tijdens thuiswedstrijden van Dames 1

Pakket 3: Shirtsponsor junioren

De shirtsponsor junioren stelt een geldbedrag ter beschikking van €500,- op jaarbasis voor een periode van 3 jaar. Het” shirtsponsor” pakket omvat de volgende tegenprestatie:

Ø  Naamsbekendheid via naamsvermelding op spelerstenue van een team (opdrukkosten in overleg)

Ø  Naamsvermelding in het programmaboekje tijdens thuiswedstrijden van Dames 1.

 

Pakket 4: T+A VOC Amsterdam Business Club van 100

De sponsor is lid van “de Business club van 100” en  stelt een geldbedrag ter beschikking van €100,- op jaarbasis voor een minimale periode van 1 jaar. Het” club van 100” pakket omvat de volgende tegenprestatie:

Ø  Naamsvermelding op het club van 100 plaquette in de sporthal

Ø  1 toegangskaart bij de thuiswedstrijden van T+A/VOC Amsterdam in de eredivisie

Ø  Naamsvermelding in het programmaboekje tijdens thuiswedstrijden van Dames 1

Pakket 5: Wedstrijdbal

De sponsor stelt eenmalig een geldbedrag ter beschikking van €50,-  tijdens een thuiswedstrijd van Dames 1. Het pakket omvat de volgende tegenprestatie:

Ø  Vermelding in het programmaboekje van eredivisie wedstrijd van de Dames 1

Ø  Het omroepen van de wedstrijdbalsponsor voorafgaand aan de wedstrijd

Het bestuur van T+A/VOC Amsterdam ziet u niet alleen als geldgever maar wil u, naast het sportieve, ook twee-wekelijks een plek bieden waar u op een ontspannen manier in contact kunt komen met ondernemers uit de regio. Daarnaast kunt u van de VOC-Business Club, die gevestigd is in de Sporthal Elzenhagen, gebruik maken voor het ontvangen van uw relaties. Wij hebben de intentie om naast het sportieve aspect ook een paar keer per jaar zakelijk relevante bijeenkomsten te organiseren.
Wij hopen dat u en uw bedrijf zich door deze informatie aangesproken voelen voor een succesvolle samenwerking met T+A/VOC Amsterdam.
Voor meer informatie en of vragen gelieve u contact op te nemen met onderstaande bestuursleden.

Met vriendelijke groeten, hoogachtend,

Sponsorcommissie T+A/VOC Amsterdam

Mike Meijer
Tel. tel: 06-22815048
E-mail
michael.meijer@voc-handbal.nl

Jurgen Hendrikse,
Tel. 06-44900142
E-mail jurgen.hendrikse@voc-handbal.nl

 

 

© T+A / VOC Amsterdam, webpagina laatst bijgewerkt vrijdag 18 september 2009

Contact